(+30) 210 598 7406 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 Από το 1978 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή , με απώτερο σκοπό την πώληση, ανταλλακτικών ιαπωνικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά. Στα πρώτα χρόνια οι εισαγωγές γίνονταν αποκλειστικά από την Ευρώπη ενώ στην δεκαετία του 80 ξεκίνησε μια μακροχρόνια συνεργασία με τις καλύτερες μάντρες της Ιαπωνίας. Μέχρι και σήμερα, οι εισαγωγές μας εξακολουθούν να προέρχονται από τις δύο αυτές πηγές , καλύπτοντας έτσι, όσο το δυνατόν,   τις ανάγκες που υπάρχουν σήμερα στη χώρα μας.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, μας επιτρέπουν να οργανώνουμε καλύτερα τους χώρους μας έτσι ώστε να προσαρμοζόμαστε κατάλληλα στις ανάγκες της κάθε εποχής και να δίνουμε έμφαση σε αυτές. Η οργάνωση είναι πρωταρχικός σκοπός για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Οι σπουδές και οι γνώσεις μας πάνω στο αυτοκίνητο, μας δίνουν την δυνατότητα διαρκούς εξέλιξης στον τομέα της αυτοκίνησης, και της πληρέστερης κατανόησης τόσο των αναγκών όσο και των λύσεων.

Η πολυετής εμπιστοσύνης σας, μας δίνει τα κίνητρα να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την διατήρηση και βελτίωση της ποιότητας, τόσο των προϊόντων όσο και της εξυπηρέτησής μας ,σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνία

Mantagaris | Japan Car Parts
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 10
Αιγάλεω Αττική 12 244
E-mail: info@mantagaris.gr
Τηλ: +30 2105987406
         +30 2105314831
Φαξ: +30 2105315270

Εγγύηση

Όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας με άμεση αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Αποστολές προϊόντων

Αποστολές προίόντων με όλες τις μεταφορικές εταιρείες ή με courier.

Συνδεθείτε μαζί μας και θα σας ενημερώνουμε για νέες αφίξεις & προσφορές!